Happy Nyappy Birthday Ana~
5 participanți
Pagina 1 din 1
Happy Nyappy Birthday Ana~
Dupa cum, poate mai multi, stiti, pe 22 Decembrie este ziua Adminei si prietenei noastre scumpe, Ana. Happy 13th Birthday Darling~ Ce pot sa mai zic? Sa ai o zi de nastere frumoasa *postez acum fiindca am terminat cadoul si n-as vrea sa uit* si sa de feresti de -cough- bomba atomica si buline -cough-. Fara mai multe intorduceri, here's my present for you.
Happy Birthday, Ana~
PS: 23:00+ I love you e o gluma de'a noastra(ma rog, de'a ei). N-o sa stiti, ma rog, asta daca n-o cunoasteti pe Ana.
Happy Birthday, Ana~
PS: 23:00+ I love you e o gluma de'a noastra(ma rog, de'a ei). N-o sa stiti, ma rog, asta daca n-o cunoasteti pe Ana.
Tsundere Doll- ~ G.D.G. Member ~
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 26
Localizare : ...Stalkers...
Re: Happy Nyappy Birthday Ana~
Te iubeeesc ~ Stiai? Stiu ca stiai~ Dar acum te iubesc si mai mult~ Acuma, dupa L.B.S.R. sunt si Balerinofila si Lollipofila (sunt proaspete astea ) Screw me daca am vazut ca alea erau balerine pana mi-ai zis pe mess. Vazusem picioare, vazusem maini, dar no idea unde erau capetele. Dar lace-ul e SUPERB. Te iubesc din nou~ Thank youu~
Pai m-am gandit si razgandit si ma ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa-ti ofer cadoul meu mai devreme decat mai tarziu.Nu este cine-stie-ce dar sper totusi sa-ti placa:
My present
My present
Da,buna.
Pai ce sa fac,si eu p'aici...Si tu la fel,din moment ce citesti asta.
Ma gandeam sa iti arat ceva micut,eh,ce zici?
Sper sa iti placa!
Pai ce sa fac,si eu p'aici...Si tu la fel,din moment ce citesti asta.
Ma gandeam sa iti arat ceva micut,eh,ce zici?
Sper sa iti placa!
La Multi Ani, draga Ana-chan! Sa fii fericita si sa ne traiesti!
Iata si cadoul meu
https://www.youtube.com/watch?v=JgQiOMSPpyE
Iata si cadoul meu
https://www.youtube.com/watch?v=JgQiOMSPpyE
MewKittyAngel- ~Somnoros~
Data de inscriere : 02/11/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum