Ana's Birthday Party (Duh~)
2 participanți
Pagina 1 din 1
Ana's Birthday Party (Duh~)
Iesind de dupa cortina Dupa cum stiti, eu, Sara, sunt atat de bagacioasa incat am deschis un topic (dupa ce am presat-o pe Ana sa faca zona Party) cu Ana's Birthday Party, pentru ca sa fim sinceri era cam ploua... ninsa... si
Cortina cade pe Sara.... Ma rog, nu e ca si cum asta ar fi o piesa de teatru... Scoate un pistol. Trece-ti si ziceti-i La Multi Ani Anei ca de nu, va crap!
... Fara alte introduceri, o poftim pe sarbatorita...
Cortina cade pe Sara.... Ma rog, nu e ca si cum asta ar fi o piesa de teatru... Scoate un pistol. Trece-ti si ziceti-i La Multi Ani Anei ca de nu, va crap!
... Fara alte introduceri, o poftim pe sarbatorita...
Tsundere Doll- ~ G.D.G. Member ~
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 26
Localizare : ...Stalkers...
Re: Ana's Birthday Party (Duh~)
Hei, hei, HEI, de ce sunt imbracata ASA
Se aud strigate e dupa cortina, in timp ce cineva impinge o Ana rosie la fata intr-o rochie mov cu negru, goth lolita, cu o palarioara neagra cu danteluta, tot lolita, ce ii statea totusi destul de bine.
Sara, iar ai venit cu pistol de jucarie?
Se uita amuzata la pistolul din mana Sarei.
Rochia:
Palarioara:
Se aud strigate e dupa cortina, in timp ce cineva impinge o Ana rosie la fata intr-o rochie mov cu negru, goth lolita, cu o palarioara neagra cu danteluta, tot lolita, ce ii statea totusi destul de bine.
Sara, iar ai venit cu pistol de jucarie?
Se uita amuzata la pistolul din mana Sarei.
Rochia:
Palarioara:
...Ce-ti veni? E legal.
Zambeste larg.
Si sarbatorita trebuie sa fie imbracata cum se cade, nee?~
Sara incearca sa-si ascunda chicotele.
Zambeste larg.
Si sarbatorita trebuie sa fie imbracata cum se cade, nee?~
Sara incearca sa-si ascunda chicotele.
Dar eu DE CE sunt imbracata in chestioare lolita! Care recunosc ca e destul de draguta, dar numai din cauza ca sta pe mine, nu ca ar insemna ca as fi narcisista sau ceva
O voce de baiat (Raoul) : Dupa ce ca tot timpul dinainte de a intra in scena si-l petrecuse intorcandu-se pe toate partile in oglinda...
O voce de baiat (Raoul) : Dupa ce ca tot timpul dinainte de a intra in scena si-l petrecuse intorcandu-se pe toate partile in oglinda...
Sara o priveste pe Ana cu o fata dreapta. Se aude ceva din megafonul conectat sus, in coltul camerei, acompaniat de fluieraturi.
- Pai, asta e ceva care mi-a facut ziua. Areti bine, Queen-chan! Ai arata si mai vine fa---Auci! Au, au, au! Ce-ti veni, femeie? Auci!
Sara ranjeste.
Stiam eu ca va merge la megafon. Stiam eu.
- Pai, asta e ceva care mi-a facut ziua. Areti bine, Queen-chan! Ai arata si mai vine fa---Auci! Au, au, au! Ce-ti veni, femeie? Auci!
Sara ranjeste.
Stiam eu ca va merge la megafon. Stiam eu.
...Asta a fost cumva Dan si...Erika? Dar stai, ce a vrut sa insemne faza cu "fara"?!
Zice privind spre megafon cu o privire de demon infuriat.
Raoul: Ghiceste, geniule. Le-ai facut ziua tuturor baietilor normali de pe o raza de cativa kilometri *razand, sprijinit de perete*
Zice privind spre megafon cu o privire de demon infuriat.
Raoul: Ghiceste, geniule. Le-ai facut ziua tuturor baietilor normali de pe o raza de cativa kilometri *razand, sprijinit de perete*
Se mai aude si o voce de fata din megafon, impreuna cu vocea Sarei.
Chiar nu ai vrea sa stii ce vroia sa zica...
Chiar nu ai vrea sa stii ce vroia sa zica...
Saraa?
Intreaba Ana cu o voce dulce, ca mierea [Raoul's note: Purtata de o albina blindata].
Intreaba Ana cu o voce dulce, ca mierea [Raoul's note: Purtata de o albina blindata].
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum