Eternity-Anime Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

In atentia fanilor RPG

2 participanți

In jos

In atentia fanilor RPG Empty In atentia fanilor RPG

Mesaj  ~Ana-chan~ Mar Dec 21, 2010 4:46 am

In atentia fanilor RPG si nu numai!

Dragi membrii, e timpul sa luam initiativa. Uitandu-ma pe forum, am avut o surpriza privind la numarul de postari (1130 postari pe moment) si l-a inceput m-am bucurat. Totusi, aruncand o privire la Zona RPG, am avut neplacuta supriza sa vad ca numarul de postari este... 729 (pe moment).
Stim foarte bine ca postatul la RPG este distractiv si relaxant, dar sa fim seriosi, si cel mai simplu mod de a posta pe un forum. Credem ca am cam exagerat, posturile de la Zona RPG reprezentand mai mult de 50% din totalul postarilor forumului. Nu, chiar nu glumesc. Si, mai pot adaug ca acest forum este un forum cu tematica Anime si Manga, desi se gasesc si alte subiecte de discutie.
De exemplu, ma uitam pe alte forumuri si gasesc un anume forum ce avea acelasi numar de subiecte ca si noi, doar cu o diferenta: numarul posturilor era aproape egal cu numarul subiectelor. Acest lucru implica faptul ca in subiectele cu pricia se afla doar cate un post, in cazur foarte fericite 2 sau 3 (ori minune, 4). Vreti sa ajungem si noi asa, doar ca la topicurile 'serioase'? Ma indoiesc.
Nu vrem sa va interzicem accesul la Zona RPG fiindca aceasta solutie ar fi una exagerata, noi vrem deocamdata doar sa va indrumam spre postatul si in categorii mai serioase, gen Anime/Manga, deoarece acum sa fim sinceri si seriosi, sunt cam pustii de la deschiderea forumului, in timp ce zona RPG e ca o 'gradina de primavara', folosind descrierea Sarei (Tsundere Doll).
Daca in continuare, zona RPG va fi 'supra-populata' de posturi iar voi va veti face, in concluzie, ca ploua, vom fi nevoiti sa Blocam pentru o scurta sau lunga perioada Zona RPG, folosirea acestei masuri extreme depinzand doar de voi.
Va multumesc pentru atentie, si de asemenea as vrea sa ii multumesc Sarei (Tsundere Doll) pentru ca mi-a atras atentia asupra acestei probleme si mi-a recomandat sa iau initiativa.
In atentia fanilor RPG Zp177tngizbrnk560yrw
Chibi-chan va roaga sa postati si in alte parti!~ Va da COOKIES I love you
~Ana-chan~
~Ana-chan~
~ Administrator ~
~ Administrator ~

Data de inscriere : 16/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Medgidia

https://eternity-anime.forumgratuit.ro

Sus In jos

In atentia fanilor RPG Empty Re: In atentia fanilor RPG

Mesaj  Tsundere Doll Mar Dec 21, 2010 4:57 am

Aleluia, Amin. Doar asa pot sa incep. Multumesc ca ai postat spre atentia tuturor, si mersi de mentiune. Intr-adevar, si eu m-am bucurat cand am vazut numarul posturilor, si cand mi-au cazut ochii pe posturile de la RPG... era sa fac infarct. Recunosc, postatul la RPG este foarte distractiv, eu iubesc RPG, dar totusi... Hai sa incercam sa ne mai concentram pe Anime/Manga. Sincer? Mie pur si simplu imi piere cheful de postat din cauza pustietatii. Poate va intrebati, de ce facem asa mare caz?
Nu ar fi o problema daca acesta ar fi un forum RPG, dar, va rog, macar dati-va silinta sa mai treceti pe la Manga/Anime. Vrem sa aflam informatii despre anime, pe care poate nu le stiam, de la voi. Contribuiti la dezvoltarea forumului, nu e asa de greu. Presupun ca, la inceput, v-ati inscris la acest forum Anime, fara sa puneti ochii pe zona RPG. Dar acum? Ce s-a intamplat, oameni buni? Stiti cat de rau pica sa vedem sectiunea Anime, asa abandonata? Doamne fereste, ce sa mai zic de manga... Repet, nu sunt sfanta, si nu zic ca postatul la RPG este rau... Dar incercati sa mai faceti si posturi serioase, pentru forum. Uitati-va la numarul de posturi acumulate, majoritatea dintre voi. Ma credeti ca eu nu mai sunt bucuroasa pentru 100+ posturi? Pentru ca stiu ca majoritatea nu sunt serioase.
De ce credeti ca nu mai avem membrii noi? Pentru ca, se vede. Acest forum a depasit total subiectul original de discutie. De ce nu postam noi, cei cu gura mare, la Anime?
Raspunsul meu? Care e distractia cand vezi ca dintre toti membri de pe forum, doar doi-trei posteaza, si asta in van. Nu dau nume, nu arat cu degetul, dar este timpul sa luam masuri, pentru viitorul forumului Eternity Anime. Nu-l lasati sa ajunga o cauza pierduta, si nu faceti o revolutie impotriva Adminei, respectiv impotriva mea, sau altor membrii care ne sustin. Nu veti ajunge nicaieri, si va veti invarti intr-un cerc mort, facand forumul sa scada in ochii unor potentiali membrii.
Va multumesc pentru ca ati citit acest post. (Daca ati citit. Daca ati dat doar cu ochii si ati scuipat, sa va fie de bine).
P.S: Imi pare rau, dar cred ca e clar ca nu sunt intr-un mod colorat acum.
Tsundere Doll
Tsundere Doll
~ G.D.G. Member ~
~ G.D.G. Member ~

Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 26
Localizare : ...Stalkers...

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum