Vai mie...Locul 7!
4 participanți
Pagina 1 din 1
Vai mie...Locul 7!
Dragii mei membrii, v-am adunat azi aici pentru a va anunta ca...suntem in topul 7 cele mai de calitate comunitati de forumuri anime, dupa Forumgratuit (dupa numar de postari)!
Bine, nu ma asteptam. Ideea de baza era ca, in timp ce cautam forumuri anime pentru a compara si a vedea ce mai e popular, am dat peste statisticile acelea. Le puteti vedea aici. Deci, se pare ca am facut o treaba foarte buna, dar, totusi, mai avem o luunga cale chiar si pana la locul 6, statisticile aratand ca:
Locul 6: Anime Center
Numar de Subiecte: 166
Numar de Membri: 53
Numar de Postari: 1200
Locul 7: Eternity Anime Forum
Numar de Subiecte: 138
Numar de Membri: ...13
Numar de Postari: 711
Deci, cu acordul vostru, as vrea ca goal-ul nostru luna aceasta, fiind si Craciunul, va si sa aducem mai mult membrii, sa cream mai multe subiecte si sa postam cat mai mult! Si yey, vine si Ziua mea . Deeci, sa trecem la treaba.
Bine, nu ma asteptam. Ideea de baza era ca, in timp ce cautam forumuri anime pentru a compara si a vedea ce mai e popular, am dat peste statisticile acelea. Le puteti vedea aici. Deci, se pare ca am facut o treaba foarte buna, dar, totusi, mai avem o luunga cale chiar si pana la locul 6, statisticile aratand ca:
Locul 6: Anime Center
Numar de Subiecte: 166
Numar de Membri: 53
Numar de Postari: 1200
Locul 7: Eternity Anime Forum
Numar de Subiecte: 138
Numar de Membri: ...13
Numar de Postari: 711
Deci, cu acordul vostru, as vrea ca goal-ul nostru luna aceasta, fiind si Craciunul, va si sa aducem mai mult membrii, sa cream mai multe subiecte si sa postam cat mai mult! Si yey, vine si Ziua mea . Deeci, sa trecem la treaba.
Re: Vai mie...Locul 7!
Goal-ul...destul d egreu. Eu incerc sa-i fac cat se poate de multa reclama. Stai ca mi-o venit o idee... Ea sa corup eu niste prieteni, poate si rudele din Spania. Si desigur Bravo voua ca ati ajuns pe 7.
Yay for 7~ Serios Ana, cand m-ai atentionat pe Y! Messenger, m-ai speriat pentru o secunda. Erai ceva de genul "Sara, uite, uiteee!" si pot sa zic ca ai scos semintele din mine . Dar a fost o surpriza placuta... Da, goal-ul e cam greu de atins, dar putem reusi impreuna~
Felicitari pentru locul 7, Eternity Anime Forum!
Tsundere Doll- ~ G.D.G. Member ~
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 26
Localizare : ...Stalkers...
Ma bucur ca ajunsesem asa de sus dar ma intristeaza gandul ca nu prea s-a mai postat si acest lucru a dus la decaderea in top.
Invader Lamu- ~Somnoros~
Data de inscriere : 04/02/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum